Znane Marki!
Super produkty!

Zobacz już teraz!



Porównanie Bio kokosowy winegret Nektar Dream vs. Exotic Blossom

Produkty kokosowe to nie tylko oleje, ale również różnego typu dodatki podkreślające smak dań, jak chociażby winegrety, takie jak Bio kokosowy winegret „Nektar Dream” czy Bio kokosowy winegret „Exotic Blossom”.

bio exotic kokosoy vinegretsalatka-z-figami

Porównanie Bio kokosowy winegret Nektar Dream 250 ml
z Bio kokosowy winegret Exotic Blossom 250 ml

Organiczny winegret kokosowy „Exotic Blossom” powstaje w wyniku całkowicie naturalnego procesu produkcji. Produkt wykonany jest ze świeżego syropu z filipińskiego kwiatu kokosa, który poddany jest fermentacji a następnie dojrzewaniu przez okres co najmniej 8 miesięcy. Winegret z kwiatu kokosowego jest produktem wegańskim, całkowicie naturalnym, bez chemicznych polepszaczy, nie zawiera oleju, laktozy ani glutenu. Starannie dobrane składniki, długi proces dojrzewania oraz unikalna technologia sprawiają, że sos jest niezaprzeczalnym przysmakiem. Wyróżnia go dodatek estragonu, który podkreśla w wyrazisty sposób walory smakowe, szczególnie mięsnych dań.bio kokosowy winegret nektar

Winegret z kwiatu kokosowego w połączeniu z organicznym syropem kokosowym i estragonem sprawia, że przyprawa niemieckiej firmy Tropicai jest pełna smaku.

Bio kokosowy winegret „Exotic Blossom” to doskonała przyprawa do dań z grilla, owocowych chutney, zup, sosów, sałatek, dipów i surowych warzyw. Butelka tej wspaniałej przyprawy powinna znajdować się w każdym domu. Doskonale podkreśla smak potraw BBQ i steków, ale będzie również ciekawym dodatkiem do babeczek lub omletów.

Przyprawa wzbogaca dania o egzotyczny smak i zapach!

Inny produkt z kokosa, o podobnym przeznaczeniu, to Bio kokosowy winegret „Nectar dream”. Ta przyprawa jest wykonana z połączenia świeżego soku z kwiatów kokosa z syropem z kokosowy. Sok poddawany jest naturalnej fermentacji i dojrzewaniu, tak jak w przypadku „Exotic Blossom”, przez okres 8 miesięcy. Produkt także nie zawiera cukru, oleju, konserwantów, barwników, glutenu ani laktozy. Produkowany jest w tradycyjny i całkowicie naturalny sposób przez niemiecką firmę Tropikai na Filipinach. Składniki obu winegretów pochodzą z ekologicznych upraw i na żadnym etapie produkcji nie są poddawane obróbce termicznej, dzięki czemu zachowują swoje cenne właściwości.

limonka-6Bio kokosowy winegret „Nectar Dream” odróżnia od Bio kokosowego winegretu „Exotic Blossom” delikatniejszy smak spowodowany brakiem dodatku w postaci estragonu.


„Nectar Dream” doskonale sprawdza się jako sos do warzyw, sałatek, owoców morza i mięs
. Może być używany również jako składnik marynat czy dressingów.

Palma kokosowa jest rośliną dominującą w krajobrazie Filipin a produkty kokosowe, pochodzące z tamtych, ekologicznie czystych regionów świata, cieszą się niesłabnącym powodzeniem wśród klientów ze względu na swoją wyjątkową jakość, smak i aromat.



Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *